Tematyczne dysputy na wysokim poziomie

Nie jesteś zalogowany na forum.

krytykantka
Użytkownik
Lokalizacja: Kątno
Data rejestracji: 2014-04-16
Liczba postów: 52

Odp: Potrzebne opinie o pracy w Grupie Tense

Witam, szukam ludzi którzy mieli okazję pracować dla Grupy Tense. Znalazłam ogłoszenie że potrzebują copywriterów do pracy zdalnej, ale nie wiem jakie warunki pracy oferują i czy warto jest aplikować.

Jedyne co znalazłam to pozytywne opinie na temat samej firmy - na przykład na stronie http://rtmpilecki.com.pl/opinie-o-grupa … poznan.php wypowiadają się zadowoleni klienci, co napawa optymizmem, że firma jest w dobra w całokształcie. Mimo to chciałabym poznać opinie pracowników, bowiem ta gałąź najbardziej mnie interesuje. Ktoś ma jakieś doświadczenia?

Ostatnio edytowany przez krytykantka (2018-12-17 18:02:34)

Offline

AdamTomaszewski
Użytkownik
Lokalizacja: Antoniewo
Data rejestracji: 2014-04-16
Liczba postów: 14

Odp: Potrzebne opinie o pracy w Grupie Tense

Praca jako copywriter jest obecnie bardzo opłacalna i chociaz nie znam firmy o którą pytasz i nigdy nie miałem przyjemności dla nich pracować to wiem że z pisania tekstów śmiało da się utrzymać. masz już jakieś doświadczenie?

Offline

krytykantka
Użytkownik
Lokalizacja: Kątno
Data rejestracji: 2014-04-16
Liczba postów: 52

Odp: Potrzebne opinie o pracy w Grupie Tense

jeszcze nie, ale w zawodzie nie mogę znaleźć pracy, dlatego pomyślałam, żeby się załapać na coś zdalnego. Martwi mnie trochę fakt że nie mam doświadczenia i mnie nie wezmą.

Offline

StycznaStała
Użytkownik
Data rejestracji: 2016-01-28
Liczba postów: 47

Odp: Potrzebne opinie o pracy w Grupie Tense

No coś ty, Grupa TENSE jest moim zleceniodawcą już od bardzo dawna, bo współpracujemy prawie dwa lata. Zaczynałam bez żadnego doświadczenia w tej dziedzinie, dzięki współpracy z korektorami tekstów nauczyłam się w sumie wszystkiego co jest potrzebne do bycia copywriterem. Najlepsze, że ludzie z którymi przyszło mi pracować są wyrozumiali, w pierwszej kolejności zawsze proszą o korektę tekstu jeśli coś jest nie tak. Naprawdę polecam, świetny i rzetelny zleceniodawca.

Offline

krytykantka
Użytkownik
Lokalizacja: Kątno
Data rejestracji: 2014-04-16
Liczba postów: 52

Odp: Potrzebne opinie o pracy w Grupie Tense

A jesli chodzi o zarobki, da się przeżyć?

Offline

StycznaStała
Użytkownik
Data rejestracji: 2016-01-28
Liczba postów: 47

Odp: Potrzebne opinie o pracy w Grupie Tense

Wiesz wszystko zależy od tego ile zleceń będziesz w stanie napisać. Wiadomo że im więcej będziesz pisała tym zarobki również są większe. A też stawka zaproponowana na początku nie jest jedyną wiążącą, bo zdarzają się podwyżki, także warto się starać.

Offline

Fulaj
Użytkownik
Data rejestracji: 2016-01-28
Liczba postów: 10

Odp: Potrzebne opinie o pracy w Grupie Tense

Do niedawna też byłem copywriterem i moje zdanie o pracy w Grupie TENSE jest jak najbardziej pozytywne. Przede wszystkim podobało mi się podejście do zleceniobiorcy. Mozna było zadeklarować jaką ilość tekstów dziennie i tygodniowo jesteś w stanie pisać, z urlopami nigdy nie było problemu. Tak jak napisała koleżanka wyżej zdarzały się podwyżki, więc na spokojnie byłem w stanie się samodzielnie utrzymywać tylko z pisania. Najlepsza praca jaką miałem dotychczas.

Offline

krytykantka
Użytkownik
Lokalizacja: Kątno
Data rejestracji: 2014-04-16
Liczba postów: 52

Odp: Potrzebne opinie o pracy w Grupie Tense

To dlaczego już tam nie pracujesz?

Offline

Fulaj
Użytkownik
Data rejestracji: 2016-01-28
Liczba postów: 10

Odp: Potrzebne opinie o pracy w Grupie Tense

Ponieważ moja sytuacja rodzinna się znacznie zmieniła, mam dziecko i musiałem pójść do pełnoetatowej pracy. Na początku pisałem jeszcze zlecenia w mniejszej ilości, ale było to dla mnie zbyt duże obciążenie, zwłaszcza że praca etatowa wymagała siedzenia po godzinach.

Offline

Forum oparte na FluxBB