Tematyczne dysputy na wysokim poziomie

Nie jesteś zalogowany na forum.

WielkiOzzy
Użytkownik
Lokalizacja: Warszawa
Data rejestracji: 2014-04-16
Liczba postów: 46

Odp: Opinie o osełce

Cześć Wam wszystkim, moi militarni koledzy i militarne koleżanki. Moja stara osełka już zakończyła swój żywot i czas na nową. Czy ktoś z Was może mi polecić jakiś dobry rodzaj trwałej osełki? Lubię się przywiązywać do tego sprzętu i bardzo by mi zależało na tym, żeby i ta była bardzo dobra i posłużyła mi przez lata. Jakie w ogóle możecie polecić?

Offline

Piast_Kołodziej
Użytkownik
Lokalizacja: Katowice
Data rejestracji: 2014-04-16
Liczba postów: 37

Odp: Opinie o osełce

Ja Ci z doświadczenia mogę polecić różne osełki. Są kwadratowe, owalne, a nawet takie z rączką, żeby było wygodniej do trzymania, jak nie lubisz tym w ręce manewrować. Ja też polecam właśnie z takim uchwytem i sam z niej korzystam, bo tak mi najwygodniej.

Offline

WielkiOzzy
Użytkownik
Lokalizacja: Warszawa
Data rejestracji: 2014-04-16
Liczba postów: 46

Odp: Opinie o osełce

A nie, no widzisz. Ja z uchwytem właśnie nie lubię, bo mnie z kolei jest takim niewygodnie cokolwiek zdziałać. Może taką owalną sobie kupię, będzie chyba łatwiej niż prostokątną, bo taką miałem do tej pory i te rogi bardzo mi przeszkadzały. W owalnej nie ma tych rogów, to i problemu nie będzie.

Offline

Piast_Kołodziej
Użytkownik
Lokalizacja: Katowice
Data rejestracji: 2014-04-16
Liczba postów: 37

Odp: Opinie o osełce

O słuchaj, to przy okazji i ja Cię o coś zapytam. Wiesz może, gdzie można kupić dobrą broń na amunicję 12g ? Bo ja już sił opadam, a jak Ty nas tutaj tak ciepło witasz, to może Ty będziesz wiedział, gdzie znaleźć taki sprzęt.

Offline

WielkiOzzy
Użytkownik
Lokalizacja: Warszawa
Data rejestracji: 2014-04-16
Liczba postów: 46

Odp: Opinie o osełce

Nie, to akurat nie moja działka, ja preferuję tylko mniejszy sprzęt, to dla mnie za duże. tongue

Offline

Piast_Kołodziej
Użytkownik
Lokalizacja: Katowice
Data rejestracji: 2014-04-16
Liczba postów: 37

Odp: Opinie o osełce

No szkoda, a ktoś inny może coś?

Offline

Grymas
Użytkownik
Data rejestracji: 2016-01-28
Liczba postów: 5

Odp: Opinie o osełce

Jak zdobędziecie informacje, to się podzielcie, bo ja sam też chętnie bym kupił takiego.

Offline

Piast_Kołodziej
Użytkownik
Lokalizacja: Katowice
Data rejestracji: 2014-04-16
Liczba postów: 37

Odp: Opinie o osełce

A co myślicie o czymś takim? http://www.taniemilitaria.pl/pl,beta-sp … ,4472.html? Dobre tylko jak zabawka czy jako replika też?

Offline

Grymas
Użytkownik
Data rejestracji: 2016-01-28
Liczba postów: 5

Odp: Opinie o osełce

No ja myślę, że zdecydowanie to i to. I na dodatek możesz kupić większy magazynek na 220 kulek, więc bez żadnych obaw możesz kupować i się bawić, a potem na półkę odłożyć i mieć na co popatrzeć.

Offline

WielkiOzzy
Użytkownik
Lokalizacja: Warszawa
Data rejestracji: 2014-04-16
Liczba postów: 46

Odp: Opinie o osełce

Kurczę, właściwie to zupełnie nie moja działka, ale tak pięknie to wygląda, że i ja też może się tym zainteresuje? Super. To jest.

Offline

Piast_Kołodziej
Użytkownik
Lokalizacja: Katowice
Data rejestracji: 2014-04-16
Liczba postów: 37

Odp: Opinie o osełce

No jasne, bierz. Ja kupuję, Ty też kupuj, naróbmy popytu, niech się staną sławne.

Offline

Forum oparte na FluxBB